Saobraćajni udes kod Kapije br. 2: Sudar civilnog i EULEX-ovog vozila

21:23 – U međuvremenu više detalja o večerašnjoj saobraćajnoj nesreći kod kapije br.2 na putu Kosovska Mitrovica-Zvečan za KoSSev je dao i šef regionalne operative Kosovske policije za Sever Željko Bojić. On je istovremeno naglasio da ne može da da detaljnije informacije o eventualnim povređenim, jer je zbrinjavanje EULEX-ovog osoblja preuzeo sam EULEX.

"Večeras oko 20:10, na putu Mitrovica-Zvečan, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke 'Ford' i jedno vozilo EULEX-a marke 'Toyota'. Pripadnici saobraćajne policije još uvek vrše uviđaj. Vozač civilnog vozila je alkotestiran i prilikom podvrgavanja alko-testu, utvrđeno je da je isti pod dejstvom alkohola," rekao je Bojić.

Predstavnik Kancelarije za informisanje EULEX-a u Mitrovici, Dane Koruga, nije imao detalja o večerašnjem udesu u kojem je učestvovalo i vozilo EULEX-a.

U bolnici u Kosovskoj Mitrovici još uvek nije primljen niko od eventualno povređenih.

20:41 – Pre oko pola sata, kod kapije br. 2  došlo je do udesa jednog civilnog vozila i vozila EULEX-a. Kosovska policija je na terenu i obavlja uviđaj. Saobraćaj između Kosovske Mitrovice i Zvečana je trenutno u zastoju i odvija se preko Malog Zvečana. U bolnici još uvek nema prijema eventualnih povređenih, a Kosovska policija još uvek prikuplja podatke. USKORO OPŠIRNIJE. (Napominjemo da se radi o još uvek nezvaničnim informacijama)

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.