Radoičić kandidovan za predsednika FS Kosova i Metohije, odabrano rukovodstvo OFS kosovsko-mitrovačkog okruga

Fudbalski savez Srbije
Foto: N1

Izborna skupština Okružnog fudbalskog saveza kosovsko-mitrovačkog okruga je odabrala novo rukovodstvo FK Trepča, a istovremeno je za predsednika FS Kosova i Metohije na predstojećim izborima kandidovan potpredsednik Srpske liste, Milan Radoičić.

Juče je u prostorijama Ustanove za sport u Kosovskoj Mitrovici održana izborna skupština Okružnog fudbalskog saveza kosovsko-mitrovačkog okruga.

Na predlog FK Trepča, za novog predsednika OFS kosovsko-mitrovačkog okruga jednoglasno je izabran Zoran Vukašinović, dosadašnji predsednik FK Zvečan. Takođe, izabran je i potpredsednik Ivan Baščarević, generalni sekretar Dušan Drobac a za predsednika nadzornog odbora izabran je Blagoje Jakšić. Istovremeno, izabran je i novi Izvršni Odbor OFS kosovsko-mitrovačkog okruga u koji su ušli svi predstavnici klubova iz pomenutog saveza.

Kako je Odbor za hitna pitanja FS Srbije raspisao izbore na svim nivoima, OFS kosovsko-mitrovačkog okruga takođe je jednoglasno doneo odluku da kao kandidata za predsednika FS Kosova i Metohije kandiduje dosadašnjeg predsednika FK Trepča, Milana Radoičića.

Izbori za predsednika FS Kosova i Metohije biće održani 4. marta.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.