Počelo asfaltiranje puta prema naselju mali Zvečan i ulice Nemanjića

Na lokalnom putu ulice Nemanjića i puta za naselje mali Zvečan, na kome su u prethodnom periodu obavljeni pripremni radovi, ovih dana je krenulo asfaltiranje, saopšteno je iz Privremenog organa opštine Zvečan. 

Reč je o deonici u ukupnoj dužini od 1,780 m i prosečne dužine od 5,0 m.

Kako navode iz ove institucije, kolovozna traka površine ulice i pristupnog puta na ovim deonicama dotrajala je usled brojnih oštećenja – tokom sprovođenja radova na rekonstrukciji infrastrukturnih vodova, kao i zbog svakodnevnog kretanja građevinske mehanizacije.

„Ulica Nemanjića je jedna od najfrekventnijih u naselju, a prevashodno jer predstavlja vezu sa pristupnim putem za naselje Mali Zvečan“, objasnili su iz PO opštine Zvečan.

Predsednik ove opštine, Ivan Todosijević, naglasio je da će asfaltiranjem ove deonice biti olakšan saobraćaj i transport za sve stanovnike Zvečana.

Ujedno istakao je da će se opština Zvečan trudit i u narednom periodu, da nastavi ulaganje u lokalnu i putnu infrastrukturu.

„Navedene deonice su samo jedan od infrastrukturnih projekata koje Opština Zvečan planira realizovati i na taj način će bitno doprineti ekonomskom i društvenom razvoju našeg grada i naše opštine“, kazao je Todosijević.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.