Petrović i Stojanović o mogućoj koaliciji SLS i Srpske

Sinoć je u prostorijama SLS-a održana sednica Glavnog odbora stranke. Predsednik Samostalne liberalne stranke, Slobodan Petrović je ponovio da će SLS na izbore izaći sa GI Srpska.
 
Iako zvanično kampanja počinje 28. maja, prema Petrovićevim rečima, ona je počela, kako je istakao, već danas, imajući u vidu da če izbori biti 8. juna.
 
"Narednih mesec dana nema spavanja, puno je posla pred nama. Uveren sam u zajedničko učešće na izborima sa Srpskom", rekao je Petrović i pozvao i druge političke partije da se pridruže zajedničkom cilju i očuvanju nacionalnih interesa.
 
Izjavu predsednika SLS, gradonačelnik opštine Gračanica, Branimir Stojanović ocenio je kao inicijativu o kojoj se može razmišljati.
 
"Ja sam svakako bliži tome da idemo na izbore, a način i odluku o tome – kako i na koji način ćemo učestvovati, donećemo narednih dana. Pristalica sam jedinstva, ali videćemo da li možemo da se dogovorimo oko toga šta je naša politika i šta su naši interesi koji moraju da se ostvare u narednom periodu. Inicijativa SLS-a je prihvatljiva, možda je malo preuranjeno govoriti o koaliciji. Videćemo u narednim danima šta će odlučiti predstavnici GI Srpska," kazao je gradonačelnik Stojanović.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.