Opljačkana urednica RTK2 ispred zgrade televizije

KP policija
Foto: KoSSev

Sinoć oko 22.30h nepoznati počinioci opljačkali su urednicu T. D. RTK2. Pljačka se dogodila na ulici ispred zgrade RTK u Prištini, prenosi RTK2.

Po završetku radnog vremena, urednica T. D. i realizator D. V. ušli su u parkirani automobil marke Hjundaji. Iza njihovog vozila nalazio se automobil marke Golf 7 bez registarskih tablica. Po isparkiravanju Golf se zaustavio pored automobila u kome se nalazilo dvoje radnika RTK2.

Jedan od dvojice počinilaca izašao je iz automobila i munjevitiom brzinom otvorio zadnja vrata parkiranog Hjundajia iz kog je ukrao tašnu sa ličnim dokumentima, novac i mobilni telefon urednice RTK2 T. D, navodi ovaj medij.

Slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na lice mesta i obavila uviđaj. Istraga je u toku.

Iz RTK2 podsećaju da se porodica T. D. pre nekoliko meseci našla na meti pljačkaša. Tom prilikom im je ukraden automobil, kompletna lična dokumentacija, usteđevina i mobilni telefoni. Iako je od tada proteklo skoro pola godine, počinioci još uvek nisu pronađeni.

RTK2Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.