Onlajn tribina o očuvanju životne sredine 22. decembra

Foto: Studentski klub Pravnog fakulteta

Onlajn tribina pod sloganom „Pravo na čist vazduh-kako ga zaštititi od nas samih?“, posvećena zdravoj životnoj sredini održaće se 22. decembra, sa početkom od 18 časova na platformi Zoom (Zum), saopštio je organizator ovog predavanja, Studentski klub Pravnog fakulteta u Beogradu.

Tom prilikom pozivaju sve zainteresovane da se prijave na onlajn predavanje na pomenutu temu, za koju smatraju da je izuzetno važna i nužni činilac u procesu poboljšanja životne sredine za sve.

„Svesni smo koliko je životna sredina ugrožena ljudskim delatnostima i savremenim načinom života, te koliko se malo pažnje posvećuje očuvanju i ulaganju u njeno očuvanje, pogotovo u našoj zemlji“, navodi se u saopštenju za medije.

Prema njihovim rečima, ovo je kolektivna nevolja pred kojom ne smemo okretati glavu, jer je svako u svojoj meri odgovoran za nju.

Prijave za učešće na predavanju vrše se preko upitnika na ovom linku  ili na email adresi skpfbg@gmail.com 

Na tribini govoriće dr Mirjana Drenovak – Ivanović, profesor Pravnog fakulteta u Beogradu i Filip Radović, direktor Agencije za zaštitu životne sredine. Moderator tribine je Sara Elmazi Vlajić.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.