Novi uspesi mladih Difovaca i dobar plasman na jednom od najjačih turnira na Balkanu, nerešeno sa Partizanom

OFK Dif turnir novi sad
FOTO: OFK Dif

Fudbaleri Omladinskog fudbalskog kluba Dif iz Kosovske Mitrovice, osvojili su proteklog vikenda, visoko peto i šesto mesto na velikom međunarodnom turniru u Novom Sadu.

Za petu poziciju izborili su se mališani ovog kluba rođeni 2016. godine, dok su fudbaleri rođeni 2015. godine osvojili 6.mesto.

Na ovom turniru našla su se neka od najačih imena iz regiona.

Tako je OFK „Dif“ utakmicu sa beogradskim Partizanom završio nerešenim rezultatom, dok su poraženi od Dinama iz Zagreba.

„Naši plavo-beli dečaci pružili su jak otpor mnogo poznatijim klubovima, a treba napomenuti nerešen rezultat sa beogradskim Partizanom 1:1, pobede protiv Borca iz Banja Luke 4:1 i Zrenjaninskog Proletera 3:1. Takođe, najmlađi Difovci su pružili jak otpor i šampionu turnira u svojoj prvoj utakmici, ekipi Dinama iz Zagreba gde smo poraženi sa 5:1“, ističe direktor OFK Dif, Nemanja Bulatović.

Na velikom međunarodnom turniru u Novom Sadu, su učestvovale ekipe iz Srbije, Hrvatske, BiH, Mađarske, Rumunije, Makedonije, kao i mališani iz Kosovske Mitrovice.

Mnogo poznatih i jakih ekipa sa Balkana, doprinelo je da turnir u organizaciji FK „Vojvodina“ bude jedan od najjačih na Balkanu.

OFK Dif turnir novi sad
FOTO: OFK Dif


Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.