Normalizacija vodosnadbevanja u Mitrovici pre ponoći

Voda FOTO: Vesti

Regionalno vodovodno preduzeće u Južnoj Mitrovici saopštilo je da će se vodosnabevanje severnog i južnog dela Mitrovice normalizovati pre ponoći, zbog ranije najavljenih radova na vodovodnoj mreži.

Iako su iz ovog preduzeća ranije saopštili da će u subotu do isključenja doći u periodu od 09:00 do 17:00, ipak prema najnovijim informacijama sa terena, radovi će trajati još nekoliko sati, te se zbog toga ne očekuje snabdevanje pijaćom vodom pre ponoći.

„Čim izvođač radova završi posao, vodovod će odmah početi sa snabdevanjem pijaćom vodom“ dodaju u saopštenju.

Podsetimo, kompanija „Ibar Lepenac“ koja upravlja kanalom za neprerađenu vodu, saopštila je u četvrtak da će danas raditi na postavljanju vodomera na Pumpnim stanicama u Ljušti, te su zbog toga planirana isključenja.

Prekid vodosnabdevanja u ovom periodu nije novina za građane severnog dela Mitrovice. Prethodne ali i ove nedelje se zbog neisplaćenih dugova prema fabrici vode u Južnoj Mitrovici vrše isključenja od jutarnjih do večernjih sati.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.