„Najslađi karavan“: U toku akcija prikupljanja sredstava za paketiće za mališane sa KiM

Najslađi karavan
FOTO: Srpska solidarnost

„Najslađi karavan“ ponovo putuje sa paketićima za mališane sa KiM-a. Humanitarna organizacija „Srpska solidarnost“, pozvala je sve koji su u mogućnosti da se odazovu devetoj akciji prikupljanja sredstava za paketiće. Akcija traje do 7. januara sledeće godine.

„Prikupljamo slatkiše i slaniše za praznične paketiće koje ćemo, kao i prethodnih godina, podeliti mališanima na Kosovu i Metohiji. U dosadašnjim akcijama je podeljeno preko 17.000 paketića“, kazao je Branko Antić iz ove organizacije, uz poziv:

„Uključite se i vi kako bismo im zajedno izmamili osmehe“.

U akciju su se već uključili mališani iz vrtića i đaci iz škola širom Srbije, kao i iz Republike Srpske i Crne Gore.

Ističu da su se ujedno uključile i društveno odgovorne kompanije – „kao i ljudi dobre volje koji prepoznaju značaj ovakvih projekata sa ciljem da ulepšaju praznike malim herojima sa Kosova i Metohije“.

Ukoliko želite da podržite rad ove organizacije, to možete da uradite uplatom novčanih sredstava na:

Žiro račun za dinarske uplate: 340-11013053-38

PayPal: [email protected]

Instrukcije za uplate na devizni račun:

Currency tag (EUR,$,RUB…)
SWIFT CODE: GIBARS22
IBAN: RS35340000001101305338
NAME: Srpska solidarnost
ADDRESS: Beograd, Skerliceva 12

Akciju koja traje do 7. januara možete pomoći i slanjem SMS poruke na 1389, dok za pravna lica postoji mogućnost sklapanja ugovora o donaciji, dodaju iz organizacije uz poruku – „Naše malo je nekome mnogo“.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.