Na Jarinju priveden Beograđanin, policija kaže, zbog prevare

jarinje kossev
FOTO: KoSSev

Na Jarinju je danas zadržan 41-godišnji Srbin iz Beograda zbog novčane kazne od ranije, koja je sada preinačena u kaznu zatvora, saopštila je Kosovska policija.

U pitanju je M.C. (1982), kojeg je, prema saopštenju iz policije, Osnovni sud u Mitrovici osudio na kaznu od 350 evra za krivično delo prevare, a potom preinačio u kaznu zatvora od 17 dana.

Srbin, rođen u Beogradu, uhapšen je danas 16:25 na prelazu Jarinje, ali se ne precizira da li je ulazio ili izlazio sa Kosova.

Još jedno lice uhapšeno je danas na Jarinju. U pitanju je 54-godišnji stanovnik Kosova i uhapšen je zbog falsifikovanja dokumenata.

U pitanju je A.D. (1968) koji je do današnjeg dana, boravio van Kosova, zajedno sa još jednim osumnjičenim E.B. Obojica se terete da su falsifikovali isprave u vezi sa nezakonitom prodajom 30 nekretnina koje pripadaju romskoj-aškalijskoj i egipćanskoj zajednici u Južnoj Mitrovici.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.