Ministarka Živić poljoprivrednicima u Zvečanu predstavila program ruralnog razvoja

Dijana Živić
FOTO: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja

Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, Dijana Živić, predstavila je poljoprivrednicima u Zvečanu program ruralnog razvoja za 2019. godinu koji ima za cilj da podrži sve sektore i kategorije farmera, navodi se u saopštenju ovog kosovskog ministarstva.

Poseban prioritet programa ruralnog razvoja za 2019. godinu, kako se navodi u saopštenju ministarstva, predstavljaju investicije koje obezbeđuju nova radna mesta.

„Ja kao ministarka ovog resora garantujem vam da će biti transparentnosti u implementaciji ovog programa i ni u jednom trenutku neću dozvoliti da se prekrši zakon, takođe vam obećavam da ću se stalno truditi za povećanje budžeta za ovaj sektor na način na koji bi što više bilo koristi za farmere u ruralnim oblastima“, obratila se okupljenim poljoprivrednicima Živić.

Ona je takođe pozvala prisutne da iskoristite mogućnosti koje pruža program ruralnog razvoja, kako bi proširili svoje farme ali i biznis, i na taj način ostvorili veću dobit.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.