Leposavić: Pucano iz vatrenog oružja, dva lica privedena

Kosovska Policija Lipljan
FOTO: Ilustracija

Na teritoriji opštine Leposavić uhapšena su dva lica albanske nacionalnosti osumnjičena da su oko 17 časova pucala iz vatrenog oružja na parkingu u mestu Klik u blizini Leposavića, potvrđeno je za KoSSev iz Kosovske policije.

Po prijemu prijave građana da je oko 17 časova iz vozila marke „Golf“ crvene boje pucano iz vatrenog oružja, policijska patrola je izašla na teren i obavila uviđaj i tom prilikom pronašla čaure.

U međuvremenu, dobijena je informaciju da je opisano vozilo parkirano u selu Dobrava u istoj opštini.

U mestu Pridvorica, policijska patrola se mimoišla sa opisanim vozilom i naknadno uspela da ga zaustavi u Ceranjskoj reci.

Identifikovana su dva lica albanske nacionalnosti. B.D. (1970) koji je upravljao vozilom marke „Golf“ kosovskih registarskih oznaka, i G.B. (1968) koji se nalazio na mestu suvozača, obojica iz Suve Reke.

Osumnjičeni su privedeni, međutim kod njih nije pronađeno oružje.

Nadležni tužilac naložio je njihovo zadržavanje kao i da se uradi „parafinska rukavica“ kako bi se utvrdilo da li su ova lica pucala iz vatrenog oružja.

Istraga je u toku.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.