Krađa krompira u Velikom Rudaru, saobraćajna nesreća u Lapljem Selu

Policija KBC Kosovska Mitrovica
FOTO: KoSSev

Krađu krompira u Velikom Rudaru i saobraćajnu nesreću u Lapljem Selu u kojoj su dve osobe teško povređene, zabeležila je Kosovska policija u svom 24-časovnom izveštaju.

U Velikom Rudaru kod Zvečana u subotu je prijavljena krađa.

Naime, muškarac je prijavio da su nepoznate osbobe ukrale 1.500 kilograma krompira. On je policiji kazao da je ukradeni krompir video ispred jednog restorana, ali i da je, dok je otišao da prijavi slučaj, krompir odatle uklonjen.

Istraga je u toku.

U Lapljem Selu juče se u popodnevnim časovima dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila.

Obojica vozača zadobili su teške telesne povrede i prebačeni su u UKCK gde im je ukazana policijska pomoć. Oni su van životne opasnosti, tvrde iz policije.

O ovoj nesreći koja se dogodila između Gračanice i Lapljeg Sela, izvestio je RTV Kim.

Prenoseći izjavu doktorke Bojane Rajković, ovaj medij je javio da je u ovoj nesreći povređen mladić, vozač automobila, koji je nakon ukazane prve pomoći, prebačen na odeljenje hirurgije na dalje lečenje.

U Vučitrnu prijavljen je pokušaj otmice 11-godišnjeg dečaka.

Kosovskoj policiji, otac dečaka prijavio je u subotu u kasnim večernjim satima, da su dve maskirane osobe pokušale da otmu njegovog sina, u susedstvu gde žive ispred ulaza u zgradu, ali da nisu uspeli, te da su otišli u nepoznatnom pravcu.

Dečaku nije bio potreban medicinski tretman jer je njegovo zdravstveno stanje dobro, navodi se dalje u izveštaju Kosovske policije.

Motiv ovog slučaja nije poznat. O slučaju obavešten je tužilac, istraga je u toku.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.