Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević 

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je danas da će Srbija da se suprotstavi ako dođe do novog lobiranja za priznanje samoproglašene nezavisnosti Kosova.Vučić je tokom posete manastiru Manasija na pitanje o najavi predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana da će pojačati lobiranje za nezavisnost Kosova, rekao za TV Pink da je to realno, jer je Turska velesila, a Erdogan veliki lider.

Nažalost, iznad ovog našeg sa autoritarnim karakterom su gotovo svi, da ih obožava a ispod smo samo mi, da nas prezire i ponižava.

Vreme je da EU i NATO postanu realni u vezi sa Srbijom i da Vašington pošalje jasan signal da će NATO zaštititi sve susede Srbije od beogradskih namera, rekao je američki stručnjak za balkanska pitanja Danijel Server, prenosi Koha. Server ističe da predsednik Srbije Aleksandar Vučić želi da ujedini Srbe u jedinstven prostor.

I sada nisam siguran da li ovaj stvarno tako pogrešno misli pa ukazuje na Vučića kao opasnost jer je stvarno jasno da je svima jasno da nikome ne može da padne na pamet da udari na NATO pakt koji je u svim zemljama oko Srbije, pa čak ni njenom predsedniku. Ili šalje poruku srpskom narodu da je AV patriota i da kao takav dobar treba da ostane večito da vlada Srbijom.

Srbija je dobila prilku da sarađuje sa jednom od najmoćnijh investicionih banaka na svetu Goldman Saksom i iskoristiće je, izjavila je danas predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić koja je u Njujorku razgovarala i sa predsednikom te kompanije Dejvidom Solomonom.

Onaj ko se u bankama zadužuje i to ulaže u predizbornu kozmetiku nikako nema nameru da stvori novu vrednost koja će otplaćivati kredit i dodatno stvarati profit već da dug i kamate odloži za vreme svoje vlasti a obaveze otplate kredita i vraćanje glavnice ostavi naslednicima. E, to je naš slučaj.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.