Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne misli da smo blizu vanrednog stanja, ali je ocenio da su lekari u pravu kada kažu da moramo da budemo disciplinovaniji. „Da ne nagađam, vlada će da odlučuje“, rekao je Vučić i ocenio da se svi ponašamo neodgovorno. “Jedno je važno i nova ideja o čemu smo razgovarali, zamoliću Vladu, Anu i ministarstvo finansija, sa Lončarom sam već razgovarao, da izgradimo još jednu kovid bolnicu na teritoriji severa Srbije, u okolini Novog Sada da bismo raspolagali većim kapacitetima“, rekao je Vučić.

Kada se život svede na zatvaranje naroda kako ne bi mnogo talasao u burnim vremenima protiv vlasti i kada su glavna ulaganja usmerena u bolničke kapacitete i kada savremena medicina nema odgovor na problem a krizni štabovi postoje a ničemu ne služe osim za podršku režima i politike autoritarne vlasti onda tu nema ni države ni perspektive.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će u ponedeljak podneti zvaničnu inicijativu Vladi Srbije da udžbenike iz srpskog jezika, istorije i geografije može da napravi samo država… Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da podržava inicijativu po kojoj bi pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne istorije i identiteta preuzela država.

U svakom segmentu života nakaradna vlast u Srbiji nemilice pljačka narod i svaki lopov iz nje ima svoj resor od malina, preko puteva, droge, trgovine naftom i svime i svačim pa su se neki od takvih eto zavukli i u izdavanje udžbenika. Takvi ljudi ne prezaju ni od čega. Spremni su da i na lekovima kradu čega smo svedoci poslednjih godina a naročito prošle. Dugo treba da se čeka ali će oni sami među sobom da unište jedni druge kao što to već ovih dana i rade. Dobro je kada se bar koliko god pripomogne raspad ove pokvarene družine. Što se tiče udžbenika treba zahvaliti Aleku Kavčiću koji je pokrenuo proces raspada a sada neka ove lenštine i pokvarenjaci beru lovore na nekakvim svojim “inicijativama” koje su u stvari vađenje. Jadni su u svojim primitivnim prevarama i propagandi.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.