Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Po informacijama Organizacije veterana bivše OVK, pred Specijalno tužilaštvo do sada je pozvano više od 250 bivših pripadnika OVK, neki kao osumnjičeni, neki kao svedoci.

Sada je nepoznato koliko je kojih. Kada se ovaj broj do početka suđenja smanji onda ćemo umanjenje oduzeti od 250 i znaćemo koliko je osumnjičenih.

Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica donirao je Narodnoj kuhinji u Prekovcu jednokratnu finansijsku pomoć od 300.000 dinara i obećao još 3 miliona dinara za izgradnju novih farmi.

Znači par funkcionera SNS-a i jedan SPS-a se odrekli po jedne mesečne plate.

Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio je rezoluciju koja ima za cilj da ograniči ovlašćenja predsednika SAD Donalda Trampa da pokrene vojne akcije protiv Irana, nekoliko dana pošto je naredio ubistvo komandanta iranske elitne jedinice, Kasema Solejmanija, sa 224 glasa „za“ i 194 „protiv“.

Ograničavanje bilo kakvih ovlašćenja predsednika u našem slučaju je samo misaona imenica, nemoguća misija, fatamorgana, perpetuum mobile… U njihovom nije. Zašto? Zato što Donald izgleda nije toliko lud a njihov narod izgleda toliko glup.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.