Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS), Aleksandar Šapić, izjavio je da je zasad sigurno da će SPAS izaći na lokalne izbore na Novom Beogradu i u nekim ili svim beogradskim opštinama, u zavisnosti od potencijala. Na ocenu da se prema poslednjim izjavama čini da je bliže odluci da odustane od izlaska na parlamentarne izbore, on je rekao da nije ni bliže ni dalje od bilo kakve odluke nego pre par meseci.

E ovu rečenicu treba zapisati. Ni bliže ni dalje od bilo kakve?!? Ni tamo, ni ovamo, niti znam, niti ne znam, niti mislim, niti ne… niti da se poteram, niti da se povedem.

Tanžu Bilgič, ambasador Turske u Srbiji, poručio je da ta zemlja sebe vidi kao značajnog partnera regiona. Ankara podržava dijalog Beograda i Prištine, i podržaće sporazum do kog se dođe dogovorom, istakao je ambasador. U intervjuu u emisiji Sedmica Radio Beograda 1, Tanžu Bilgič je nedavnu posetu predsednika Turske, Redžepa Tajipa Erdogana Beogradu, ocenio kao istorijsku.

Ništa lakše nego biti uspešan diplomata. Ishvališ svog predsednika i  domaćina, proglasiš nivo odnosa istorijskim, podržiš sporazume do kojih se dođe dogovorom i odeš zadovoljan u luksuzne odaje svoje rezidencije.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.