Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Predsednik Nove stranke Zoran Živković pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da kao lider Srpske napredne stranke smeni ministre koji će po navodima medija, napustiti Vladu Srbije jer „previše slušaju strance“, ali i da sam podnese ostavku jer je kako je ocenio, „najveća šlihtara prema Briselu, Moskvi, Pekingu i Vašingtonu“.

Bez sumnje i ova definicija njegove ličnosti je adekvatna. Ne znam da li postoji još neka koja o njemu nije izrečena. I zaista ja nisam čuo ni jednu pozitivnu… Kada bi to umeo on bi se zabrinuo.

Lider Nove Srbije, Velimir Ilić optužio je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da plasiranjem ideje o Balkanskom savezu želi da na bezbolan način preda Kosovo i prizna nezavisnost, jer je „izgubio sve konce i sve bitke što se Kosova tiče“. 

Ovo je prava zabava za milione… Niti od Balkanskog saveza ima bilo šta i vest o toj gluposti više liči na njuz net, niti u bilo kom smislu kritika te ideje pristaje Velimiru koji je i sam jedan običan cirkus.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uručio je danas diplomatske pasoše članovima odbojkaške reprezentacije Srbije.

Prosto ne znam, ali ne mogu da zamislim sebe kako stojim pred Ivicom Dačićem i primam počast koju sam zaslužio, a koju mi uručuje on koji to ni sa čim nije.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta.Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.