Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Muškarac srpske nacionalnosti fizički je nasrnuo na svog brata, juče oko 18.30 u Zvečanu, navodi se u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju kosovske policije.

Brat na brata? To je kod nas to. Ovde mi samo remeti utisak ta Kosovska policija ali to su “valjda” naši. Mislim, bili naši.

Advokat Arianit Koci potvrdio je da je klijent Rustem Mustafa – Remi primio poziv da se 14. januara pojavi pred Kancelarijom Specijalnog tužioca Kosova u Hagu. Kako prenosi portal Telegrafi, Mustafin advokat je na svom Fejsbuk nalogu napisao da je reč o pozivu na intervju i da će se Mustafa dobrovoljno pojaviti.

Jel to ono kao kod Saše Popovića? “Dođeš na intervju i posle pevaš”.

Prištinska Gazeta ekspres objavila je stavove ministara spoljnih poslova država članica NATO, iznete na sastanku 4. i 5. decembra u Briselu. U tekstu se precizira ko je bio „za“, a ko se protivi i zabrinut je zbog najavljene transformacije KBS u „oružane snage“. Ekspres ističe američki stav da SAD, kao najveći „akcionar“ NATO i zemlja koja najviše izdvaja za ovu najmoćniju vojnu organizaciju na svetu, ne pominje da su Prištini neophodne ustavne promene da bi KBS transformisala KBS u vojsku.

Ja zaista nisam znao da se to, o svetskom miru i koegzistenciji, radi po principu akcija. Mi imamo kandidata. Cela zemlja je njegova i arapska, i ruska, i kineska, i nemačka, a najviše njegova i njegovog brata. Imamo akcije ne daj bože.

Novi američki ambasador u Prištini Filip Kosnet izjavio je danas da je „evolucija“ Bezbednosnih snaga Kosova (BSK) u vojsku „pozitivan korak za Kosovo“ i dodao da je „više nego prirodno da Kosovo kao suverena i nezavisna zemlja ima odbrambene sposobnosti“.

Od koga odbrambene ambasadore aman? Pa mi ne smemo ni da letimo blizu a kamoli da napadnemo. Mi smo se ambasadore namestili a do vas je da li ćete da nam radite to što vam je po volji ili ne. E, a ako nam pukne pred očima a pući će nam, nagrabusili ste.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta.​ 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.