Kamenica: Novi dom i za porodicu Ivković

FOTO: Porodica Ivković/Kancelarija za KiM

Nakon što je u naselju Bošnjačka mahala predao ključeve za 12 novoizgrađenih stanova, direktor kancelarije Vlade Srbije za Kosovo Petar Petković boravio je i u selu Donje Močare-opština Kamenica, gde je porodici Ivkovic uručio ključeve nove kuće. Izveštaj odatle donosi RTK2.

Samohrani otac Miloš Ivković ističe da će mu nova kuća izgrađena sredstvima Vlade Srbije u velikoj meri olakšati život, jer će sada tri studenta i ćerka srednjoškolka imati mnogo bolje uslove za život.

„Presrećan sam, šta drugo da kažem. Ja ovo sam ne bih mogao da sagradim, jer od moje penzije to nismo mogli. Sada je sve mnogo lakše“, kazao je, javlja RTK2.

„Neka Bog poživi sve one koji su nam pomogli, sve je novo, sve je lepo, samo da ovoj deci bude dobro“, dodala je baka Živka Ivković.

Direktor kancelarije Vlade Srbije za Kosovo Petar Petković je porodici Ivković najpre čestitao novi dom, naglasivši da će Srbija nastaviti da pomaže srpskom narodu na Kosovu.

„Ovo je još jedna potvrda da u svakom trenutku vodimo računa o našem narodu i uvek smo tu da pružimo potrebnu pomoć. Danas su to bili Ivkovići, sutra neko drugi kome je pomoć neophodna“, naglasio je Petković.

U popodnevnim satima predstavnici kancelarije obišli su crkvu u selu Bostane, dok ce u nedelju boraviti u manastiru Visoki Dečani i selu Ježince u opštini Štrpce.

Povezane vesti:

Petković uručio još 12 ključeva stanarima nove zgrade u Bošnjačkoj mahali

Gervala: Dali smo dozvolu Petkoviću, ako ne poštuje briselski sporazum, preduzećemo merePreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.