Izbor predsednika LDK 14. marta

Izvor: Gazeta Express (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Tehnički sekretar Demokratske lige Kosova, Arban Abraši, najavio je da će ova stranka održati Izbornu skupštinu za izbor novog predsednika, 14. marta ove godine, piše Gazeta Express.

„Danas je predsednik u ostavci sazvao sastanak Predsedništva za Izbornu skupštinu za novog predsednika LDK. Razgovarali smo o datumu – 14. martu kada se očekuje da se održi Izborna skupština za imenovanje novog predsedavajućeg. Započeli smo pripreme za napredak Skupštine za 14. mart ove godine“, rekao je Abraši.

Abraši je takođe govorio o temi sastanka kazavši da je to više tehničko pitanje.

Abraši je takođe rekao da će narednih dana imati sastanke sa predsedavajućima u ograncima LDK-a i predsedništvom radi mogućih imena predsedavajućeg LDK-a.

Inače, ambasador Velike Britanije na Kosovu, Nikolas Ebot (Nicholas Abbott), viđen je u kancelarijama Demokratske lige Kosova, u četvrtak popodne.

Ubrzo pre početka sastanka rukovodstva LDK, Ebot je boravio u kancelarijama ove stranke.

Ebot je putem objave na Fejsbuku objavio da se u LDK sastao sa predsednikom u ostavci Isom Mustafom i zamenikom predsednika LDK u ostavci Ljutfijem Hazirijem.

Rekao je da su razgovarali o izbornom rezultatu i izgledima DSK.

„Danas popodne sastao sam se sa Isom Mustafom i Ljutfijem Hazirijem (Lutfi Haziri). Razgovarali smo o izbornim rezultatima i budućim izgledima LDK“, napisao je Ebot.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.