KP potvrdila: Uhapšena osoba na mitrovičkom šetalištu

Šetalište mitrovica, noću hapšenje
Ilustracija/FOTO: KoSSev

Vest je ažurirana

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, u međuvremenu je potvrdio za KoSSev da je jedna osoba uhapšena na mitrovičkom šetalištu.

Kako je kazao, u akciji hapšenja pomogli su građani koji su obavestili policijske službenike da jedna osoba nosi noži ili neki ubodni predmet.

Policija je efikasnom akcijom savladala osumnjičenog koji je priveden u policijsku stanicu, potvrdio je za KoSSev Radović, navodeći da sada sledi dalja istraga.

Na mitrovičkom šetalištu večeras je privedena osoba koja je kod sebe imala nož, potvrdili su za KoSSev očevici.

Kako je rečeno za naš portal, mlađa osoba tamnije puti stajala je ne početku šetališta uz jedan lokal i držeći nož u ruci, psovala na albanskom.

Vlasnica ovog lokala kaže za KoSSev da je primetila nož, te da joj je delovalo kao da ova osoba čeka nekog i preti, ali i nije mogla da zaključi kome.

Ubrzo zatim ona se uputila ka pripadnicima Kosovske policije koji su se nalazili na mitrovičkom šetališu i obavestila ih o tome.

Policajci su ga potom zaustavili i oduzeli mu nož, rekla je očevitkinja koja je zatražila da bude neimenovana za KoSSev.

Osumnjičeni muškarac je potom i prebačen u policijsku stanicu.

Iz Kosovske policije nezvanično je potvrđeno za KoSSev da je večeras došlo do incidenta na mitrovičkom šetalištu.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.