Film „Toma“ u ponedeljak i utorak u Z. Potoku

Foto: Kulturni centar „Dragica Žarković“

Projekcija filma „Toma“, reditelja Dragana Bjelogrlića, biće prikazana u Domu kulture „Stari Kolašin“ u Zubinom Potoku u dva termina, 22. i 23. novembra.

Prodaja ulaznica po ceni od 250 dinara počela je u sredu i iste se mogu nabaviti radnim danima od 09:00 do 14:00 časova.

Termini za prikazivanje filma će biti od 17:00 i 20:00 časova, saopšteno je iz ovog Doma kulture.

Film “TOMA” je impresionistički portret pevača Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Biografska priča o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama, već kao i jednog velikog boema – po ponašanju i duši.

Ovaj film je trenutno najveći domaći bioskopski hit, koji ruši rekorde. Film je takođe naišao na odličan prijem u regionu, a trenutno je u toku turneja sa glumcima i rediteljem, Draganom Bjelogrlićem i u SAD.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.