Dve projekcije filmova sutra u Zubinom Potoku

U Domu kulture „Stari Kolašin“ u Zubinom Potoku sutra će se održati projekcije dva filma – „Kašej: Kradljivac nevesti“ i „Ala je lep ovaj svet“, u dva termina.

Projekcija animiranog filma „Kašej: Kradljivac nevesti“ zakazana je za 17 časova, dok je film „Ala je lep ovaj svet“ zakazan za 19 časova.

Cena ulaznice je 250 dinara.

Animirani film „Kašej: Kradljivac nevesti“ – Iz nekog razloga Kašej, večno mlad i uvek besprekorno obučen, ne može sebi da nađe odgovarajuću nevestu već tri stotine godina. Jednog dana on postaje primoran, pod pretnjom smrću, da kidnapuje jednu od prvih lepotica Dalekog kraljevstva, Varvaru. Ovde počinju njegove neverovatne avanture ispunjene izazovima.

Igrani film „Ala je lep ovaj svet“ – Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije ,,Šetnja sa lavom” . Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, te Una intervjuiše Batu u njegovom stanu. Posle napetog intervjua, sukoba i razbuktalih strasti, plin eksplodira i stan odleti u vazduh. Njih dvoje čudom prežive, no, strada Batina komšinica. Inspektor Trišić hapsi Batu zbog nehotičnog ubistva i pokušaja ubistva Une. Bata biva osuđen i dospeva u zatvor, gde pokušava da preživi i vremenom postaje “surovi” kriminalac.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.