Danas isključenja električne energije od 15 časova

Isključenja električne energije se danas nastavljaju od 15 časova i trajaće 3 sata, a biće isključene različite trafozone iz sve četiri opštine na Severu Kosova. 

U Kosovskoj Mitrovici danas će Elektrodistribucija Kosovska Mitrovica isključiti potrošače u dve trafozone – "Vodovod " i "Muađere", a u Zvečanu u jednoj – "Mesna zajednica Banjska".

U Leposaviću će se isključenja vršiti po trafozonama – "BTS Trepčino naselje", "KTS Popovce", "STS Jošanica", "STS Gnježdanje", "STS Plakaonica" i "STS Duboka". 

A u Zubionm Potoku, od 15 časova, bez struje će biti trafozone "ZTS Pridvorica", "STS Crna pumpa", "STS Groblje" i "STS Mala brana".

Iz ED KM podsećaju da je moguće produžavanje vremenskog perioda isključenja električne energije, a u slučaju da potrošači ne ispune minimum zahteva ED KM, odnosno u celosti ne izmire svoju dospelu obavezu po računu za utrošenu energiju za mesec januar 2015. godine.

ED KM se unapred izvinjava redovnim platišama zbog restriktivnih mera koje su prinuđeni da sprovode.

Sve informacije u vezi sa isključenjima struje građani mogu dobiti na telefon Elektrodistribucije 028/421-270.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.