Četiri mladića poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Čačka

Saobraćajna nesreća
FOTO: Miljana Isailović/Nova.rs

Nekoliko sati iza ponoći na lokalnom putu od Čačka ka selu Jančići došlo je do stravične saobraćajne nesreće, piše Nova.rs.

Tom prilikom nastradala su četiri mladića starosti od 18 do 23 godine. Svi su bili u jednom vozilu. Automobil im je sleteo s puta u Jančićima i poginuli su na licu mesta.

„Poginuli mladići su se svi nalazili u jednom putničkom vozilu, koje je, iz za sada neutvrđenih razloga, sletelo u reku Kamenicu i svi koji su bili u kolima su nastradali. Uzrok nesreće za sada nije poznat, u toku je uviđaj, nema sumnje da je ovo ogromna tragedija za ovaj kraj“, rekao je portparol čačanske policije Milovan Ječmeić.

Tačan uzrok ove tragedije nije poznat, a u toku je policijska istraga koja treba da utvrdi sve okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila.

„Vraćali su se valjda sa neke žurke i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sleteli su sa puta. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima“, rekao je jedan od meštana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mesta gde su mladići sleteli, prenosi Nova.rs.

Nova.rsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.