Atina: Uništena albanska kriminalna grupa

Izvor: Klan Kosova (Tekst je izvorno preveden sa albanskog; jučerašnje izdanje)

Grčke vlasti raskrinkale su kriminalnu grupu čiji su članovi u različitim oblastima Atine počinili ubistva, pljačke, krađe automobila i pljačkanje kuća.

Sedmoro iz ove grupe je uhapšeno, od kojih su 6 albanski državljani i jedan grčki, dok je još jedan član u zatvoru. Oni se uglavnom terete za učešće u kriminalnoj organizaciji, dva pokušaja ubistva s predumišljajem, dve krađe, pljačke, racije, kao i za paljevinu vozila i trgovinu drogom.

Kao dokazni materijal zaplenjeno je nekoliko komada vatrenog oružja, šaržeri, 2.000 evra  u gotovini, nakit, pajseri, mobilni telefoni sa SIM karticama i određena količinu narkotika, preneo je Klan Kosova izveštaj Top Channel-a.

Među albanskim državljanima koji su stari od 28 do 43 godina, jedna je devojka, a sama grupa je bila aktivna duže od dve godine u jednom od predgrađa glavnog grada (Grčke). Pritvorenici su odvedeni u Tužilaštvo i nalaze se pod istragom forenzičara.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.