Odbor za politiku i finansije opštine Peć održao prvi sastanak novog zakonodavstva

Sastanak Odbora
Sastanak Odbora za politiku i finansije (Foto: Opština Peć)

Odbor za politiku i finansije Skupštine opštine Peć održao je prvu sednicu novog zakonodavstva. Na sastanku su razmatrani predlozi koje su podneli relevantna Direkcija i gradonačelnik.

Sastankom je predsedavao Redžep Kurtbogaj.

Teme na sastanku su bile: Pregled Nacrta – Kalendara sastanaka Odbora za politiku i finansije i Skupštine opštine Peć, za 2022. godinu; Pregled Nacrta – Plan rada Skupštine opštine Peć za 2022. godinu; Pregled Nacrta – Planiranje završnih nabavki za 2022. godinu, pregled Akcionog plana za sprovođenje preporuka iz revizorskog izveštaja Nacionalne kancelarije za reviziju 2020, informacije načelnika o ekonomsko–finansijskoj situaciji Opštine.

Na sastanku je bilo reči i o predlogu za imenovanje Opštinske akcionarske komisije za NPL, „Kosovatrans“ SAD u Peći, zatim i o pregledu predloga za imenovanje Opštinske akcionarske komisije za NPL,“Ambijent“ SAD u Peći, pregledu predloga za imenovanje Opštinske akcionarske komisije za NPL, EKO-SIG SAD u Peći i pitanjima i predlozima u vezi rada Opštine, koje su pokrenuli članovi.

Sledeći sastanak odbora za politiku i finanasije očekuje se da bude održan u februaru 2022. godine.

Radio Goraždevac

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.