Akciji prikupljanja pomoći opštine pridružili se i ratni veterani iz Kosovske Mitrovice

Od danas su prostorije udruženja ratnih veterana u Kolašinskoj ulici otvorene za prikupljanje pomoći poplavom ugroženim mestima u Srbiji i Republici Srpskoj. Akciju prikupljanja pomoći, udruženje je samoinicijativno pokrenulo u koordinaciji sa opštinskom upravom Kosovska Mitrovica.

Predsednik udruženja, Slaviša Kocić, apelovao je na sve građane i institucije koji su u mogućnosti da pomognu da dođu u prostorije ovog udruženja.

MOBILIZACIJA SRPSKOG NARODA NA KiM-u ZA POMOĆ SRBIJI I SRPSKOJ: Pratite sa nama događaje iz sata u sat OVDE

“Apelujem na sve građane i institucije, a koji su u mogućnosti, da pomognu i donesu pomoć. Nalazimo se u Kolašinskoj br. 6, bivšoj kancelariji mesne zajednice Partizansko brdo. U ovom trenutku najpotrebnije su hrana, voda, opreme za bebe i sredstva za dezinfekciju,” rekao je Kocić u izjavi za KoSSev.

Mobilna ekipa je od danas aktivna. Svi stariji sugrađani i ljudi koji žele da pomognu, a nisu u  mogućnosti da lično dođu do prostorija udruženja, mogu da pozovu ovo udruženje na broj telefona – 065 075 06 17 i daju svoju adresu na koju će njihova mobilna ekipa doći i preuzeti pomoć.

Udruženje ratnih veterana prikupljenu pomoć šalje najugroženijim područijima Srbije i Republike Srpske. Akcija traje i narednih dana.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.